1- گروه پژوهشی اصلاح و معرفی ارقام جدید میوه کیوی
اهداف اصلی گروه پژوهشی عبارتند از:
- دستیابی به ارقام میوه کیوی گوشت زرد (طلایی)، با ظاهر جذاب، عطر و طعم مطلوب و متفاوت، زودرس جهت صادرات زود هنگام، همچنین ارقام میانرس که با پتانسیل انبارمانی بالای داشته باشد و مقاوم به آفات و بیماری ها به خصوص بیماری شانکر باکتریای باشد.
- دستیابی به ارقام گوشت قرمز با عطر و طعم جدید و ظاهری متفاوت نسبت به رقم خونی موجود. به طوریکه این ارقام پتانسیل انبارمانی مطلوبی داشته باشند و نسبت به آفات اصلی از جمله شپشک توت مقاوم باشند.
- دست یابی به ارقام نر سازگار با ارقام ماده هایوارد و ارقام جدید جهت گرده افشانی طبیعی، همچنین دست یابی به ارقام نر با گلهای درشت و زود گل جهت انجام گردهافشانی مصنوعی
اعضای گروه پژوهشی
- دکتر یوسف حمیداوغلی (اصلاح و بیوتکنولوژی)
- دکتر حبیب الله سمیع زاده (اصلاح و بیوتکنولوژی)
- دکتر محمود قاسم نژاد (میوه کاری)
- دکتر فرجاد رفیعی (اصلاح و بیوتکنولوژی)
- دکتر محمدمحسن زاده (اصلاح و بیوتکنولوژی)
2- گروه پژوهشی تولید پایدار میوه کیوی
اهداف اصلی گروه پژوهشی عبارتند از:
- اصلاح شیوههای تولید میوه کیوی با تاکید بر ارتقای کیفیت و صادرات
- استانداردسازی کیفیت میوه کیوی جهت افزایش سهم صادرات میوه کیوی ایران در بازارهای بین المللی
- بکارگیری روش های نوین کنترل آفات و بیماری ها با تاکید بر سلامت مصرف کننده و حفظ محیط زیست
- حفظ منابع آب و خاک با بکارگیری روش های نوین آبیاری و مدیریت صحیح تغذیه
اعضای گروه پژوهشی
- دکتر محمدحسن بیگلویی (آبیاری و زهکشی)
- دکتر منصور افشارمحمدیان (فیزیولوژی گیاهی)
- دکتر محمودقاسم نژاد (میوه کاری)
- دکتر سالار جمالی (بیماری شناسی گیاهی)
- دکتر محمد قدمیاری (حشره شناسی)
- دکتر صدیقه موسی نژاد (بیماری شناسی گیاهی)
- دکتر محمد رضا خالدیان (آبیاری و زهکشی)
- دکتر محمود فاضلی (شیمی خاک)
3- گروه پژوهشی پس از برداشت و بازاریابی میوه کیوی
اهداف اصلی گروه پژوهشی عبارتند از:
- اقتصاد و مدیریت تولید میوه کیوی
- بازارسنجی، ارزش گذاری فرآورده های اصلی و جانبی کیوی فروت
- مطالعات بازاریابی داخلی و خارج کشور و تعیین بازارهای هدف
- تولید فرآورده های غذایی جدید از میوه کیوی
- بسته بندی و نگهداری اصولی میوه کیوی و فرآوردههای آن
- ارزش آفرینی از ضایعات و فرآورده های جانبی کیوی فروت
- استحصال ترکیبات سودمند و زیست فعال از کیوی فروت
- به کار گیری ترکیبات زیست فعال کیوی فروت در تولید فراورده های غذایی، دارویی و آرایشی بهداشتی
اعضای اصلی گروه پژوهشی
- دکتر محمود قاسم نژاد (میوه کاری)
- دکتر علیرضا مهرگان نیکو (شیمی مواد غذایی)
- دکتر عادل بخشی پور زیارتگاهی (فناوری پس از برداشت)
- دکتر محمد کاوسی کلاشمی (اقتصاد منابع طبیعی)
- دکتر رضا اسفنجاری (مدیریت و تولید)
- دکتر حماد ذرعی فروش (فناوری پس از برداشت)
حامیان اصلی مرکز تحقیقات میوه کیوی
1- سازمان های دولتی
- دانشگاه گیلان
- سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان
- صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری
- استانداری استان گیلان
- بسیج مهندسین کشاورزی
2- بخش خصوصی
- انجمن کیوی استان گیلان
- انجمن کیوی غرب مازندران
- انجمن صادر کنندگان استان گیلان
- انجمن سردخانه داران استان گیلان
- شرکت توسعه کشاورزی میثاق پایدار شمال
-شرکت بازرگانی و سردخانه عجم چوبر تالش
- شرکت های خصوصی فعال دیگر در صنعت کیوی
انجام تحقیقات بنیادی و کاربردی به منظور تولید و صادرات پایدار و خلق فرصتهای جدید برای میوه کیوی ایران در بازارهای بین المللی میباشد.