معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گیلان با حضور در دانشکده منابع طبیعی ضمن نشست با اعضای شورای این دانشکده، بر استفاده از ظرفیتهای هوش مصنوعی در انجام پژوهشها تأکید کرد.
دکتر علی باستی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ضمن ارائه گزارشی از عملکرد پژوهشی دانشکده، با اشاره به شرایط فعلی بودجه دانشگاه و ضرورت برنامهریزی بر اساس شرایط موجود، خاطر نشان کرد: توجه به اولویتبندی نیازها، تلاش برای افزایش درآمدزایی در سطح دانشکدهها، استفاده از ظرفیتهای هوش مصنوعی در انجام پژوهشها و تعامل با سایر ادارات و سازمانها، در راستای ارتقای عملکرد دانشکدهها مؤثر است.
دکتر رامین نقدی، رئیس دانشکده منابعطبیعی ضمن معرفی ظرفیتهای دانشکده، اعضای هیأت علمی و کارکنان آن، گفت: با توجه به رشتههای مهارتی حوزه منابع طبیعی، امکانات و بسترهای حداقلی لازم است تا دانشجویان و استادان بتوانند به انجام فعالیتهای پژوهشی بپردازند.
دکتر نقدی افزود: یکی از مهمترین رسالتهای ما در حوزه آموزش و پژوهش، تربیت نیروی انسانی ماهر و کارآزموده است که دانشکده منابع طبیعی در حد توان و بضاعت خود توانسته است در طول حیات خود نقش پررنگی در این عرصه ایفا نماید بهطوری که دانشکده منابع طبیعی را یکی از دانشکدههای پیشرو در عرصه پژوهش در سطح دانشگاه، استان، ملی و حتی بینالمللی دانست.
شایان ذکر است اعضای این نشست نیز در زمینه مسائل و مشکلات حوزه آموزش و پژوهش، نیاز به حمایت های بیشتر دانشگاه، کمبود امکانات آزمایشگاهی و پشتیبانی، ارایه راهکارهایی برای خرید اقلام پژوهشی و آزمایشگاهی به بحث و تبادل نظر پرداختند.
در پایان این نشست نیز، اعضا از ظرفیتهای آزمایشگاههای دانشکده بازدید کردند.