کتاب «نوسازی جهانی» توسط انتشارات دانشگاه گیلان منتشر شد.

کتاب «نوسازی جهانی» ترجمه جناب آقای دکتر محمدرضا غلامی، استادیار دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه گیلان، در 252 صفحه توسط انتشارات دانشگاه گیلان منتشر شده است. امروزه مطالعه نوسازی و نوگرایی بسیار حیاتی است، چرا که حوزه­ای را در جامعه­شناسی و علوم سیاسی مطرح می­سازد که برای تحلیل راههای توسعه در کشورهای توسعه یافته، بحرانها و دگرگونی­های سریع  در بسیاری از کشورهای آسیایی و آمریکای لاتین و نیز گذار کشورهای مابعد کمونیستی اروپای شرقی ابزارهای لازم را عرضه می­دارد. این کتاب در پنج فصل است درفصل اول مفاهیم مربوط به نوسازی و نوگرایی تعریف می­شوند، در فصل دوم، مولفه های اساسی نظریه کلاسیک نوسازی که اکثراً در دهه­ های 1950 و 1960 در ایالات متحده آمریکا و به منظور مطالعه کشورهای عقب مانده جهان سوم استفاده می­شد، مورد بحث قرار خواهد گرفت. فصل سوم مروری است بر اصلی­ترین انتقادات وارد شده به نظریه کلاسیک نوسازی و محدودیت­های عمده­ای که در نتیجه این دست از انتقادات در تحقیق پیرامون ریشه ­ها و راههای نوسازی کشورهای توسعه یافته غربی و فرایندهای فعلی نوسازی در کشورهای غیر اروپایی بوجود آمده است. در فصل چهارم در پرتو علاقمندی مجدد به موضوعاتی نظیر نوگرایی و نوسازی، روندهای رایج در کشورهای توسعه یافته مورد مطالعه قرار می گیرند. در فصل پنجم رابطه بین نوسازی و جهانی شدن تحلیل می شود.