بازدید شورای صنعت دانشگاه گیلان از شرکت صنایع بتونی غرب گیلان

رئیس گروه ارتباط با صنعت دانشگاه گیلان به همراه کارگروه ساختمانی شورای صنعت دانشگاه در راستای توسعه و ارتقا روابط صنعت و دانشگاه از شرکت صنایع بتونی غرب گیلانبازدید نمودند. در این بازدید، ضمن ارزیابی امکانات و تجهیزات مجموعه‌ی مذکور و گفتگو پیرامون چالش¬های کنونی صنایع ساختمانی و به طور خاص صنعت ساخت بتون، مذاکراتی در خصوص توسعه صنعت و استفاده از امکانات موجود آن، نوآوریهای صنایع ساختمانی و تولید بتن، چگونگی ایجاد تغییر در مدیریت منابع انسانی و چگونگی صرفه جویی در مبحث انرژی بعمل آمد. شورای صنعت دانشگاه گیلان در راستای ارتقا همکاری‌های صنعت استان و دانشگاه، سلسله بازدیدهایی از صنایع مختلف خواهد داشت که این بازدیدها با هدف آسیب‌شناسی صنایع و فراهم کردن بستر لازم برای همکاری دانشگاه و مجموعه‌های صنعتی استان انجام می‌گیرد. رئیس گروه ارتباط با صنعت دانشگاه گیلان به همراه کارگروه ساختمانی شورای صنعت دانشگاه در راستای توسعه و ارتقا روابط صنعت و دانشگاه از شرکت صنایع بتونی غرب گیلانبازدید نمودند. در این بازدید، ضمن ارزیابی امکانات و تجهیزات مجموعه‌ی مذکور و گفتگو پیرامون چالش¬های کنونی صنایع ساختمانی و به طور خاص صنعت ساخت بتون، مذاکراتی در خصوص توسعه صنعت و استفاده از امکانات موجود آن، نوآوریهای صنایع ساختمانی و تولید بتن، چگونگی ایجاد تغییر در مدیریت منابع انسانی و چگونگی صرفه جویی در مبحث انرژی بعمل آمد. شورای صنعت دانشگاه گیلان در راستای ارتقا همکاری‌های صنعت استان و دانشگاه، سلسله بازدیدهایی از صنایع مختلف خواهد داشت که این بازدیدها با هدف آسیب‌شناسی صنایع و فراهم کردن بستر لازم برای همکاری دانشگاه و مجموعه‌های صنعتی استان انجام می‌گیرد.