اولین جلسه اتاق فکر کلینیک صنعت دانشگاه با حضور صاحبان صنایع بزرگ استان تشکیل شد

اولین نشست اتاق فکر کلینیک صنعت دانشگاه گیلان به عنوان هسته برنامه ریزی و سیاست گذاری راهبردی این کلینیک،که اعضای آن متشکل از صاحبان با تجربه صنایع بزرگ استان و همچنین اعضای هیات علمی دانشکده فنی هستند به میزبانی دانشگاه گیلان برگزار شد.
دکتر سیدضیالدین میرحسینی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گیلان در این نشست،در خصوص اهمیت راهبردی همکاری صنایع استان و دانشگاه گیلان توضیحاتی ارائه نمود و خواستار افزایش تعاملات بین کارخانجات و صنایع با اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه،از طریق انجام فرصتهای مطالعاتی اعضای هیات علمی و همچنین برگزاری دوره های پسادکتری مشترک با صنایع شد. در ادامه دکتر فرید نجفی مدیر کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه، در خصوص ساختار کلینیک صنعت و همچنین کارگروه های تخصصی تشکیل شده در آن توضیحاتی ارائه و در خصوص سه چالش موجود در صنعت و دانشگاه مطالبی عنوان کرد. مقرر گردید این سه موضوع دستور جلسه آتی اتاق فکر کلینیک صنعت را تشکیل دهند. همچنین منشور همکاری صنایع و دانشگاه گیلان در چارچوب کلینیک صنعت ، پیشنهاد و کلیات آن مورد تصویب قرار گرفت. در پایان اعضای اتاق فکر کلینیک صنعت دانشگاه به ارائه نقطه نظرات خود در خصوص چالشهای همکاری صنایع و دانشگاه پرداخته و راه کارهای توسعه همکاری ها مورد بررسی قرار گرفت . لازم به ذکر است اتاق فکر کلینیک صنعت سالی چهار بار (در هر فصل یک بار) تشکیل خواهد شد و به موضوعات کلان مورد علاقه صنعت و دانشگاه می پردازد.