آغاز فعالیت نهاد نانوفناوری دانشگاه گیلان

لزوم توسعه پایدار فناوری‌ نانو منوط به مشارکت همه گروه‌های ذی نفع در عرصه توسعه این فناوری است. لذا طراحی فعالیت‌های منسجم ترویجی در ابعاد آموزشی و پژوهشی برای گروه‌های مختلف ذی‌نفع می تواند منجر به ارتقای کیفی و کمی سطوح مختلف این فناوری شود.

بدین منظور و با توجه به پتانسیل دانشگاه گیلان از لحاظ اساتید و دانشجویان فعال در حوزه نانوفناوری و با پیگیری های دکتر محمدحسن لقمانی نهاد ترویجی نانوفناوری دانشگاه گیلان با اخذ موافقت از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و حمایت ستاد ویژه توسعه فناوری نانو آغاز به کار کرد.

از اهداف این نهاد انجام فعالیت های علمی، آموزشی و تحقیقاتی توسط گروه های مختلف آموزشی از رشته های موجود در دانشگاه گیلان اعم از علوم پایه، فنی و مهندسی، علوم انسانی و نیز دانشگاه های دیگر استان، مراکز تحقیقاتی و مراکز رشد و شرکت های مستقر در استان است.

فعالیت این نهاد منجر به ایجاد و تسهیل ارتباط اعضای محترم هیات علمی و فعالان حوزه فناوری نانو در گروه های مختلف آموزشی- پژوهشی از داخل و خارج كشور جهت انجام طرح های پژوهشی و همچنين فراهم نمودن امکان تبادل دانشجویان تحصیلات تکمیلی اينمركز با مراكزديگردانشگاهي و تحقيقاتي داخل و خارج كشور می گردد.

از مزایای دیگر عضویت در این نهاد پیوستن به شبکه آزمایشگاهی فناوری نانوی کشور جهت تسهیل در انجام فعالیت های پژوهشی و بهره مندی از حمایت و تخفیف های ویژه از تجهیزات موجود در دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ و مراکز تحقیقات دولتی و خصوصی کشور می باشد.

جهت عضویت و بهره مندی از حمایت نهاد به آدرس اینترنتی http://guilan.ac.ir/nano و کانال تلگرامtelegram.me/NanoGuilan مراجعه نمایید.